Gramy od godz. 20.00

Baw się dobrze!

Muzyka klubowa + nowoczesne hity, przeplatana muzyką lat 80, 90-tych.

Do zobaczenia na parkiecie!

Wstęp 10 zł / osobę

Wejściówki do nabycia w Klubie, bezpłatna rezerwacja stolików: 512 600 904

Podczas imprezy będziemy serwować specjalne dania przygotowane przez Szefa Kuchni.

 

 

Menu ostatkowe:

 

Zupy

Krem z białych warzyw z pieczonym ziemniakiem i kolendrą – 12 zł

Rosół drobiowo wołowy z lanymi kluskami – 10 zł

Flaki wołowe – 14 zł

Rybna z kluseczkami i kawałkami łososia i wędzonego pstrąga – 14 zł

 

Drugie dania

Zraz wołowy z kwaszoną kapustą i grzybami – 34 zł

Golonka z dzika z warzywami i sosem na bazie czerwonego wina i jałowca – 38 zł

Pierś z kaczki souse vide w sosie borowikowo-jabłkowym – 34 zł

Tradycyjny de volaille – 19 zł

Filet z kurczaka zagrodowego z grilla – 18 zł

 

Dodatki

Pieczony ziemniak z sosem tzatziki – 6 zł  |  Ziemniaki z koperkiem – 6 zł

Ryż z warzywami – 6 zł  |  Frytki – 6 zł

Buraczki zasmażane – 6 zł  |  Kapusta modra – 6 zł

Warzywa z grilla 6 zł  |  Mix sałat z sosem vinegrette – 6 zł

Surówka z marchwi z jabłkiem i chrzanem – 6 zł

Surówka z selera z ananasem i żurawiną – 6 zł

 

Zakąski

Prosciutto na sałatach z figą i kozim serem – 19 zł

Tatar wołowy z żółtkiem i dodatkami – 19 zł

Kaczka w sezamie z gruszką i glazurowaną marchwią – 19 zł

Łosoś marynowany na orkiszowej grzance – 14 zł

Pasztet z gęsi na żurawinowej galaretce – 12 zł  |  Dechy serowo-wędlinowe z owocami i krakersami – 19 zł

Śledź w przyprawach korzennych – 10 zł  |  Śledź z cebulą w miodzie – 10 zł

 

Desery

Sernik domowy na czekoladowym spodzie – 12 zł

Szarlotka z lodami – 12 zł

 

Napoje ciepłe, zimne oraz alkohole wg KARTY MENU